Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για τον εθελοντισμό

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ. Τζιούμης στην εκδήλωση με θέμα τον εθελοντισμό που πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

 

 

Ο κ. Τζιούμης συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου για την πρωτοβουλία να τιμήσει και να βραβεύσει τους εθελοντές. Όπως τόνισε ο δήμαρχος στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι στη διοίκηση του δήμου και χρειάστηκε τη συνεργασία και τη βοήθεια των εθελοντών υπήρχε άμεση ανταπόκριση.
Είναι γνωστό, είπε ο κ. Τζιούμης, ότι οι εθελοντές αφιλοκερδώς πέρα από το ωράριο της εργασίας του και τις οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις τρέχουν για να προσφέρουν στην κοινωνία και συνέχισε λέγοντας: «Στη σημερινή εποχή του ατομικισμού που ο καθένας προσπαθεί να ανέλθει οικονομικά και κοινωνικά, πολλές φορές πολεμώντας τους γύρω του, είναι εξαιρετικό να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συμπολίτες τους».

 

Όπως είπε ο Δήμαρχος, ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα τους, θα τους στηρίξει στο μέτρο των δυνατοτήτων του και θα προσπαθήσει να ενισχύσει και να προωθήσει τέτοιες εκδηλώσεις και να φέρει νέους εθελοντές.

 

Κλείνοντας, ο κ. Τζιούμης είπε ότι σήμερα είναι σημαντικό οι πολίτες να συνεργάζονται και να βοηθούν την αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της, αφού με τα μέσα που έχει δεν είναι δυνατό να αστυνομεύσει όλες τις περιοχές, ιδιαίτερα τις

 

αγροτικές.

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης