«Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης ενόψει κακοκαιρίας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σκοπό τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που πιθανόν να προέλθουν από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού στην ευρύτερη περιοχή, συγκλήθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας,

 στην έδρα της Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Συντονιστής της συνεδρίασης ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, με τη συμμετοχή των αρμόδιων οργάνων του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη συνεδρίαση δόθηκε έμφαση στη σημασία πρόληψης και σωστού συντονισμού μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

politiki prostasia2020 2

Οι υπεύθυνοι του Δήμου από την πλευρά τους, τόνισαν ότι «ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης– προσωπικό και μηχανήματα - καθώς και οι υπάρχουσες εργολαβίες για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων , βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή με όσες δυνάμεις διαθέτει, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα».

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης