Ανακοίνωση για Τ.Α.Π.

Ανακοίνωση για Τ.Α.Π.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 4674/2020 παρατείνεται  η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ιδιοκτητών για την διόρθωση των τετραγωνικών των ακινήτων ήτοι κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, αποθηκών, βοηθητικών και κοινόχρηστων χώρων κτιρίων και πολυκατοικιών, βιοτεχνικών και βιομηχανικών και ακάλυπτων χώρων, νόμιμων ή τακτοποιημένων αυθαίρετων μέχρι την 30η Ιουνίου 2020.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη:

α)την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για εφαρμογή μέτρων πρόληψης και περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού και

β)την αρ. πρωτ. 7545/16-03-2020 Απόφαση Δημάρχου Τρίπολης περί αναστολής εξυπηρέτησης κοινού από 16-03-2020 έως 27-03-2020,

παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην προσέρχονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά εάν επιθυμούν να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών   https://tetragonika.govapp.gr/ για την υποβολή των σχετικών δηλώσεων.

Τρίπολη 17-03-2020

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

                                                         

Τσαγκαρέλης Αντώνιος

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης