Κώστας Τζιούμης: «Άριστη η εικόνα - κατάσταση των σχολείων του Δήμου μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ολοκληρώνεται η επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Μετά την τρίτη τάξη Λυκείου, γεμίζουν παιδιά και ζωντάνια οι υπόλοιπες τάξεις. Ο Δήμος Τρίπολης, η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας, υποδέχεται μαθητές και καθηγητές  ανταποκρινόμενος απόλυτα στις δικές του υποχρεώσεις - θεμελιακές για την προστασία της υγείας όλων. 
Συγκεκριμένα:
- έγινε προσεκτική απολύμανση των διδακτηρίων
- σε κάθε αίθουσα τοποθετήθηκαν αντισηπτικό διάλυμα, μάσκες και γάντια μιας χρήσης
- σε κάθε σχολείο διατέθηκαν επιπλέον καθαρίστριες για την άριστη καθαριότητα όλων των χωρών
- στις καθαρίστριες προσφέρονται στολές μιας χρήσης για την απόλυτη προστασία τους
- ο αύλειος χώρος των διδακτηρίων καθαρίστηκε λεπτομερώς, αποψιλώθηκε από χόρτα, παραδίδεται σε άριστη κατάσταση. 
Με επιτόπια επισκεψή του (την Παρασκευή 15 Μαΐου και το Σάββατο 16 Μαΐου 2020) ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Στέφανο Χατζόπουλο και τον Γιώργο Οικονομόπουλο, υπέυθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, αξιολόγησε ως άριστη την εικόνα -  κατάσταση των σχολείων του Δήμου μας και εύχεται στους μαθητές μας το καλύτερο τέλος σε μια δύσκολη χρονιά. 
apolymanseis sxoleiatripoli2020 2
apolymanseis sxoleiatripoli2020 3
apolymanseis sxoleiatripoli2020 4
apolymanseis sxoleiatripoli2020 5
apolymanseis sxoleiatripoli2020 1
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 00:34

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης