Κώστας Τζιούμης: «Το μεγαλύτερο κέρδος από την υγειονομική κρίση, είναι η αλληλεγγύη» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα συγχαρητήριά του στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, για την εθελοντική αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/5/2020). Επιπλέον, ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αστέρα, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της.

Ο κ. Τζιούμης ήταν «παρών» στην αιμοδοσία και τόνισε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τίτλο «Ζήσε Αθλητικά».

«Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Το αίμα δεν αγοράζεται, ούτε πωλείται, προσφέρεται εθελοντικά. Υπάρχει έλλειψη αίματος και είναι σημαντικές τέτοιες δράσεις, διότι κινητοποιούν συμπολίτες μας να πράξουν το καθήκον τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Περνάμε μια σοβαρή υγειονομική κρίση, στην αντιμετώπιση της οποίας έχει παίξει σημαντικό ρόλο η Τοπική Αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι. Η επιτυχία της χώρας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον πρώτο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ουσία από αυτή την υγειονομική κρίση κι αυτό που έμεινε, ήταν η αλληλεγγύη.

Από αυτή την ιστορία που μας πλήγωσε με ανθρώπινες απώλειες και με οικονομικά προβλήματα, ας είναι το κέρδος ότι ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον. Όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι και ιδιαίτερα όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, μεγαλουργούν.

Στην πορεία και ο Δήμος Τρίπολης θα οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία και άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.»

tzioumis aimodosia2020 4

tzioumis aimodosia2020 1

tzioumis aimodosia2020 2

tzioumis aimodosia2020 3

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 15:37

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης