Ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                                       

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνει έτσι ώστε να διευκολύνουμε την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες των λοιπών καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και σχεδιασμός ώστε αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας του ΥΠ.ΕΣ. αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των κοινόχρηστων χώρων, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δημόσιους φορείς, να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες άδειες  κατάληψης επιπρόσθετου χώρου για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και να ληφθούν τα απαιτούμενα οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση εκείνων των επιχειρήσεων που δεν θα μπορούν να εφαρμόσουν τις ευνοϊκές διατάξεις περί παραχώρησης επιπρόσθετου χώρου.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την πόλη μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης