Κώστας Τζιούμης: «Μένουμε Τρίπολη-Ενισχύουμε τις τοπικές επιχειρήσεις» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο κέντρο της Τρίπολης, όπου συνομίλησε με πολίτες, αλλά και επιχειρηματίες εστίασης, πήγε το μεσημέρι της Τρίτης (26/5/2020) ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης.

Η δημοτική αρχή της Τρίπολης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχημένη επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, πάντοτε στο πλαίσιο που ορίζεται στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Ο Δήμαρχος άκουσε όσα του μετέφεραν οι πολίτες, αλλά και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενώ σε όλους τους τόνους κατέστησε σαφές ότι πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα στη σχετική τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό τη διευκόλυνση αυτής της επανεκκίνησης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες του συνόλου των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε περιπτώσεις, που δεν θα καταστεί η δυνατή η ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων, προβλέπεται μείωση δημοτικών τελών.

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181