Κώστας Τζιούμης: «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για ποδηλατοδρόμους στην Τρίπολη» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» φιλοξενήθηκε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3.6.2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε στο σημείο της συνέντευξης, οδηγώντας ποδήλατο, κάτι που άλλωστε συνηθίζει και στην καθημερινότητά του και απάντησε στις ερωτήσεις της Πέγκυς Μπρούσαλη.

Ο κ. Τζιούμης αρχικά ανακοίνωσε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Τρίπολης οργανώνει, την Τετάρτη (3.6.2020), ποδηλατάδα σε μια πανέμορφη περιοχή προς τους αμπελώνες του Κορυθίου, όπου στο τέλος θα υπάρχει κέρασμα και μουσική.

«Στην Τρίπολη αρκετοί πολίτες χρησιμοποιούν το ποδήλατο. Η πόλη είναι επίπεδη και το ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε ετοιμάσει ένα σχέδιο για να δημιουργηθούν ποδηλατοδρόμοι, όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά και προς το Πανεπιστήμιο, καθώς και σε περαστικά άλση» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος και ως γιατρός υπογράμμισε ότι «είναι μία καλή άσκηση το ποδήλατο, υπάρχουν και λόγοι υγείας».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα κληρώσει δωρεάν τρία ποδήλατα για όσους συμμετέχουν στην ποδηλατάδα.

Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Δημήτρη Κοτταρίδης και Γιάννη Πιτταράς.

Δείτε το βίντεο στο 1.15.30.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 10:21

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης