Δημόσια διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

logonews

Η Δημοτική Αρχή, επιθυμώντας την ενεργή και ουσιαστική εμπλοκή των πολιτών στο κρίσιμο στάδιο της χάραξης στρατηγικών για την ανάπτυξη του Δήμου μας και αναγνωρίζοντας την σημασία της συμμετοχής αυτής στην δημιουργία βιώσιμων αποτελεσμάτων κατά την υλοποίηση των στρατηγικών, προσδοκά την συμμετοχή όλων στην κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019, με τη συμπλήρωση του επισυναπτόμενου ερωτηματολογίου, μέσω του οποίου ζητείται από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς του Δήμου Τρίπολης:


-να διατυπώσουν τις απόψεις τους όσον αφορά στην επιλεγμένη στρατηγική και στους άξονες προτεραιότητας της δημοτικής αρχής έως και το 2019, καθώς επίσης και
-να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 (.pdf)

Ερωτηματολόγιo(.doc)

Παρακαλούμε για την υποβολή των απαντήσεων σας έως την Παρασκευή 27.02.2015

Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Με την ένδειξη για την Δ/νση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

Σε έντυπη μορφή:

Στα ΚΕΠ του Δήμου Τρίπολης Με την ένδειξη για την Δ/νση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

Πληροφορίες:

Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Τρίπολης

Αικατερίνη Σιάμπου 2713600458, Δημήτριος Λύρας 2713610434

 

{edocs}stratigigos_sxediasmos2014_2020.pdf,780,1000,link{/edocs}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 12:59
Super User

Fusce adipiscing viverra auctor. Integer lacinia blandit est, vitae dapibus justo facilisis consectetur. Praesent lacinia, ante sed tempus convallis.accumsan magna, nec sagittis odio augue id velit.

Ιστότοπος: themewing.com/

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου