Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Κανονιστικής λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

logonewsΕνημερώνουμε τους  Δημότες της Τρίπολης, ότι από την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της κανονιστικής για την άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Καθώς οι κανονιστικές διατάξεις του Δήμου, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών, θεωρούμε ότι όλοι οι πολίτες και φορείς, πρέπει να συμμετάσχουν στην δημόσια αυτή διαβούλευση με κατάθεση προτάσεων (στα πλαίσια της νομιμότητας) επί του σχεδίου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια κοινώς αποδεκτή πρόταση, που εκφράζει το σύνολο των δημοτών.

Το κείμενο του σχεδίου της κανονιστικής, θα είναι διαθέσιμο στη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης στη διεύθυνση http://www.tripolis.gr/diavouleusi2014 και οι προτάσεις (οι οποίες θα πρέπει να είναι επώνυμες και να συνοδεύονται από στοιχεία επικοινωνίας) μπορούν να αποσταλούν:

 1. Ηλεκτρονικά στο email
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Ταχυδρομικά ή με κατάθεση στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας:
  Δήμος Τρίπολης
  Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,
  Αταλάντης και Λαγοπάτη (1ος Όροφος)
  Τ.Κ: 22 100 Τρίπολη
 3. Με FAX :
  στο 2710 234673, με την ένδειξη «Υπ’ όψιν Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης»

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

{edocs}kanonistiki_tripolis.pdf,780,1000,link{/edocs}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 11:56
Super User

Fusce adipiscing viverra auctor. Integer lacinia blandit est, vitae dapibus justo facilisis consectetur. Praesent lacinia, ante sed tempus convallis.accumsan magna, nec sagittis odio augue id velit.

Ιστότοπος: themewing.com/

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου