Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Κανονιστικής λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

logonewsΕνημερώνουμε τους  Δημότες της Τρίπολης, ότι από την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της κανονιστικής για την άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Καθώς οι κανονιστικές διατάξεις του Δήμου, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών, θεωρούμε ότι όλοι οι πολίτες και φορείς, πρέπει να συμμετάσχουν στην δημόσια αυτή διαβούλευση με κατάθεση προτάσεων (στα πλαίσια της νομιμότητας) επί του σχεδίου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια κοινώς αποδεκτή πρόταση, που εκφράζει το σύνολο των δημοτών.

Το κείμενο του σχεδίου της κανονιστικής, θα είναι διαθέσιμο στη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης στη διεύθυνση http://www.tripolis.gr/diavouleusi2014 και οι προτάσεις (οι οποίες θα πρέπει να είναι επώνυμες και να συνοδεύονται από στοιχεία επικοινωνίας) μπορούν να αποσταλούν:

 1. Ηλεκτρονικά στο email
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Ταχυδρομικά ή με κατάθεση στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας:
  Δήμος Τρίπολης
  Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,
  Αταλάντης και Λαγοπάτη (1ος Όροφος)
  Τ.Κ: 22 100 Τρίπολη
 3. Με FAX :
  στο 2710 234673, με την ένδειξη «Υπ’ όψιν Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης»

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

{edocs}kanonistiki_tripolis.pdf,780,1000,link{/edocs}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 11:56

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης