Πρόσκληση Δ.Σ. 01-12-2015

Σας καλούμε την 1η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 1. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
 2. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
 3. Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα των οδών α) Μακεδονία και β) Καρακάλου στην Δ.Κ. Τρίπολης.
 4. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας Μιχαγιάννης και ΣΙΑ ΟΕ επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 36 στην Τρίπολη.
 5. Αποδοχή χρηματοδότησης από πρόστιμα ΚΟΚ.
 6. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : «Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Τ.Κ. Νεστάνης».
 7. Αποστολή απόφασης της Τ.Κ Βλαχέρνας – Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης με θέμα «Συζήτηση για τους τελικούς κανόνες λειτουργίας του κοιμητηρίου Τ.Κ. Βλαχέρνας».
 8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση φθαρμένων οδοστρωμάτων Δ.Ε. Τρίπολης».
 9. Παράταση προθεσμίας έργου: «Ανέγερση 10ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Τρίπολης».
 10. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την ενίσχυση της πίστωσης του Κ.Α. 00.6221 με τίτλο : «Ταχυδρομικά τέλη».
 11. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή – Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Λίμνης».
 12. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εργασίας : «Συντηρήσεις – Μικροκατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Τρίπολης».
 13. Τροποποίηση πρότασης εφαρμογής μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης στην Τρίπολη.
 14. Έκδοση απόφαση ς διακοπής της κυκλοφορίας οχημάτων στην πλατεία Γεωργίου Α΄.
 15. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
 16. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Περιφερειακών οδών Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς».
 17. Οργάνωση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλ. Πετρινού Δήμου Τρίπολης από 14/12/2015 έως 4/1/2015.
 18. Διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων 2015 και Πρωτοχρονιάς 2016.
 19. Γνωμοδότηση επί των αιτήσεων σχετικά με τη δωρεάν παραχώρηση τμημάτων της πλατείας Άρεως και εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου χωριού και παγοδρομίου.
 20. Κανονισμός Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόσκληση Δ.Σ. 14-01-2015 Πρόσκληση Δ.Σ. 09-06-2016 »

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης