Μετά την υπόδειξη του δημάρχου Τρίπολης  κ. Κώστα Τζιούμη για να συσκευαστούν και να αποθηκευθούν τα χρήσιμα υλικά που περίσσεψαν από την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης, αποκατασταθεί η βατότητα του περιβάλλοντος χώρου με καθαρισμό και απομάκρυνση πάσης φύσης υλικών ώστε το κλειστό να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους του Δήμου ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης 

 Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής.

Αμεσα θα προχωρήσουν τα έργα άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Κώμης του Δήμου Τρίπολης, ενώ αν απαιτηθεί θα διατεθούν και επιπλέον πιστώσεις για αυτά, σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, που την Τετάρτη το μεσημέρι -συνοδευόμενος και από τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη, αλλά και τον πρόεδρο του χωριού- έκανε αυτοψία στην πιο πάνω κατ’ εξοχήν κτηνοτροφική περιοχή, οι υποδομές της οποίας υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες τον περασμένο Ιούνιο.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού τουρισμού κ. Θεοχάρη με το δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τzιούμη.

Την Τρίτη 08/10/2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη των φορέων της πόλης και της νέας δημοτικής αρχής προκειμένου να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την άλωση της Τριπολιτσάς.

Ομάδα εκπροσώπων τουριστικών γραφείων από την Ολλανδία φιλοξενήθηκε στο Δήμο Τρίπολης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
Από 30/10/2019 έως 09/11/2019

Σε απολογισμό δράσεών της νέας Δημοτικής Αρχής προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, με αφορμή την ολοκλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη της δημαρχίας.

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

Ο  Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό με παιχνίδια, παγοδρόμιο, καρουζέλ και μικρά σπιτάκια από 1/12/2019 έως 15/1/2020 με χριστουγεννιάτικα θέματα.

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (04/10) στο νέο Δημαρχείο η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Τρίπολης.

Ως εξαιρετικά ακραίο φαινόμενο χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης την έντονη βροχόπτωση – χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04/10) στην πόλη της Τρίπολης.

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου