ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ανέβα στο stage του Tripoli in Colour για ρίψη!

11/03/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ανέβα στο stage του Tripoli in Colour για ρίψη!

Δήμος Τρίπολης και Colourday Festival ανακοίνωσαν πριν λίγο έναν δυνατό social media διαγωνισμό που θα "τρέξει" στο Instagram του Δήμου, μέχρι και την Παρασκευή 15/3/2024. Αφορμή η συνεργασία τους για το Tripoli in Colour, το μεγάλο καρναβαλικό event της Αρκαδίας που συγκέντρωσε πέρσι στην πλατεία Άρεως περισσότερα από 6.000 άτομα.

Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία σ' έναν τυχερό νικητή να βρεθεί on stage, στο πιο προνομιακό σημείο, να μετρήσει αντίστροφα και να δώσει το σύνθημα για να γεμίσει ο ουρανός με χρώματα!

Εάν, λοιπόν, θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ανεβαίνοντας στο stage του Tripoli in Colour και να συντονίσεις, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την οργανωμένη ρίψη χρώματος, δήλωσε συμμετοχή στο Instagram του Δήμου Τρίπολης (@dimos_tripolis). 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TRIPOLI IN COLOUR

Φέτος, το “Tripoli in Colour” επιστρέφει μεγαλύτερο και ακόμα πιο εντυπωσιακό και γίνεται μία ολοήμερη εμπειρία διασκέδασης γεμάτη μουσική, χορό, χρώμα και ενέργεια. Στόχος είναι να απολαύσουμε ένα ακόμη φαντασμαγορικό event που θα πλημμυρίσει την πόλη με τα μοναδικά vibes του Colourday Festival, του μεγαλύτερου και πιο χρωματιστού ελληνικού φεστιβάλ.

Η ημέρα ξεκινά με την καρναβαλική παρέλαση. Τα groups θα συγκεντρωθούν στις 13:30 στην Λέσχη Αξιωματικών και στις 14:00 θα ξεκινήσουν με κατεύθυνση την πλατεία Άρεως, ώστε να ενωθούν εκεί με το συγκεντρωμένο πλήθος. Στην συνέχεια, όλοι μαζί, «οπλισμένοι» με ξέφρενο αποκριάτικο κέφι και με τις τσέπες γεμάτες σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο θα ξεφαντώνουμε σε ρυθμούς Que te la pongo!

Το τέμπο θα δίνουν τα άκρως ανεβαστικά - χορευτικά dj sets, αλλά και ο Ηλίας Βρεττός με full live band και ένα γεμάτο πρόγραμμα 2,5 ωρών! Highlight της ημέρας, φυσικά, οι οργανωμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος, οι οποίες θα συντονιστούν από τον δημοφιλή παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα τυλίξουν τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγευτικό πολύχρωμο σύννεφο.

Κάνε κι εσύ join στην μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της πόλης για:

• Ατέλειωτο παιχνίδι με χρώμα

• Εντυπωσιακά, συναυλιακά special effects με confetti, κορδέλες, σπίθες κ.α.

• Και αμέτρητες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με την παρέα σου.