Κώστας Τζιούμης: «Συνεργαζόμαστε με τους φορείς της πόλης, ενισχύουμε την εξωστρέφεια του Δήμου Τρίπολης»

14/08/2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κώστας Τζιούμης: «Συνεργαζόμαστε με τους φορείς της πόλης, ενισχύουμε την εξωστρέφεια του Δήμου Τρίπολης»

Στις 29 και 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η διήμερη γιορτή εμπορίου στην πόλη της Τρίπολης. Τις εκδηλώσεις οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και τις στηρίζει ο Δήμος Τρίπολης.

Την Τρίτη 29/8/2023, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9.30 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 ως τις 12.00 το βράδυ.

Την Τετάρτη 30/8/2023, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9.30 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 ως τις 11.00 το βράδυ.

Και τις δύο ημέρες, το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει προϊόντα σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Επιπλέον, την Τρίτη 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το εξ αναβολής μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης, στην πλατεία Πετρινού.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα τραγουδήσει η Καίτη Γαρμπή, με τον γιό της, Δημήτρη Σχοινά.

«Όλα αυτά τα χρόνια, η δημοτική μας αρχή είναι πάντα δίπλα σε όλους τους φορείς του δήμου μας και με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε τις πολύ καλές συνεργασίες και την εξωστρέφεια μας» υπογράμμισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, ευχαριστώντας για την εξαιρετική συνεργασία τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και την Αντιδήμαρχο, κα. Ελένη Καρούντζου.

Τέλος, με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογραμμίζει: «Για άλλη μία χρονιά, ο Δήμος Τρίπολης είχε μια άριστη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, προκειμένου να οργανωθεί η διήμερη γιορτή εμπορίου. Μία γιορτή που πέρυσι σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία, προσελκύοντας επισκέπτες και από άλλες περιοχές.

Το ίδιο φιλοδοξούμε να γίνει και φέτος. Και είμαστε βέβαιοι ότι το θα επιτύχουμε, με βασικά συστατικά τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας και το πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων.

Προσκαλούμε τον κόσμο της Τρίπολης και τους επισκέπτες μας για ένα μοναδικό διήμερο με ευκαιρίες για αγορές και διασκέδαση στην πόλη μας.»