Με τη συνέχιση του έργου μας αναμορφώνουμε τον τόπο μας!

Με τη συνέχιση του έργου μας αναμορφώνουμε τον τόπο μας!

Στην καρδιά, κυριολεκτικά, της Πελοποννήσου.

Με το μυθικό Μαίναλον και το αγέρωχο Αρτεμίσιον φύλακες και προστάτες του αιώνιους, με τον κάμπο της πανάρχαιης Τεγέας και την “απλωσιά” της Μαντινείας και του Φαλάνθου αστείρευτη πηγή αγαθών, με πανέμορφα χωριά και κεφαλοχώρια, με την Τρίπολη πρωτεύουσα και αρχόντισσα και «λίκνο νίκης και ελευθερίας» του Ελληνισμού.

Από την πολυτραγουδισμένη Τρίπολη και μέσα σε λίγη ώρα φτάνει κανείς σε όλες (σχεδόν) τις πόλεις του Μωριά, σε πεντακάθαρες θάλασσες, σε δάση σκιερά, σε τόπους μεγάλου ιστορικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Τα μουσεία της πόλης, οι ταβέρνες (κοσμικές ή λαϊκές), οι καφετέριες, τα πάρκα- τα πάντα υπηρετούν, ξεκουράζουν και γοητεύουν τον επισκέπτη.

Την ευθύνη του δήμου, για 2η συνεχή θητεία, έχει η παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο» και ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης.

Η από την πρώτη ημέρα μεθοδική και αδιάκοπη, με πρόγραμμα και στόχους, δουλειά της 1ης τετραετίας Κώστα Τζιούμη, τα ορατά και χειροπιαστά αποτελέσματα – σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας – έπεισαν και οδήγησαν τους δημότες στην ανανέωση της εμπιστοσύνης, στην εντολή συνέχισης του έργου που αναμορφώνει τον τόπο μας.

Με σεμνότητα, με διάθεση συνεργασίας με την Μειοψηφία, την Περιφέρεια και την Πολιτεία, με πεπειραμένα – δοκιμασμένα στελέχη αλλά και με νέα, ευγενώς φιλόδοξα και με διάθεση προσφοράς, πρόσωπα στη διοίκηση των κοινών, στη διαχείριση της καθημερινότητας και στη θεμελίωση ενός καλύτερου για όλους μέλλοντος, προπαντός με την στήριξη και καθοδήγηση από όλους τους συμπολίτες – συνδημότες, ο δήμος μας συνεχίζει την δημιουργική πορεία και καλεί τους πάντες, ντόπιους και επισκέπτες, να την παρακολουθήσουν και να την κρίνουν, να γίνουν συνδημιουργοί και συνεορταστές.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης