Πρόσκληση συνεδρίασης συμβουλίου κοινότητας Τρίπολης (20/11/2023)

17/11/2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Πρόσκληση συνεδρίασης συμβουλίου κοινότητας Τρίπολης (20/11/2023)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 20η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Αναψυκτήριο – πρατήριο άρτου, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιϊας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα – εστιατόριο – παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών συμπεριλαμβανομένης της πίτσας» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε., που βρίσκεται επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο – ψητοπωλείο – σνακ μπαρ» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Α.Υ. Τυροβολά – Δαγρέ και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 43 και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής και Προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Χ. Ντεβέρος και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τάσου Σεχιώτη και της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  1. Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου : το υπ’ αριθ. 9 κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς της πλατείας Βαλτετσίου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ