×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Κληροδότημα Ιωάννη Μπενοπούλου - Μαιναλιώτη"

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδότηματος Ιωάννη Μπενοπούλου - Μαιναλιώτη, ενημερώνει ότι εκτίθεται σε δημοπρασία, η εκμίσθωση ένα ακίνητο.

 

  1. Το μίσθιο, είναι ένα διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου, κατασκευής έτους 1961, εμβαδού 73,00 τ.μ., που βρίσκεται στην οδό Σκύρου 49, στην Κυψέλη, στην Αθήνα και θα χρησιμεύσει ως  κατοικία.
  2. Η μίσθωση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα λήγει στις 31-12-2020. Η μίσθωση μπορεί να παρατείνεται με γραπτή αίτηση του μισθωτή, στο Κληροδότημα Ιωάννη Μπενοπούλου - Μαιναλιώτη, έξι μήνες πριν λήξει η μίσθωση ή η τυχόν παράταση αυτής και με τη σύμφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής.
  3. Ελάχιστος όρος προσφοράς για τη μίσθωση του πιο πάνω αναφερομένου ακινήτου, ορίζονται τα διακόσια ΕΥΡΩ (200,00 €)μηνιαίως.
  4. Η δημοπρασία θα γίνει με κλειστές προσφορές. Οι προσφορές αποστέλλονται ή κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στον Δήμο Τρίπολης, υπόψη της Διοικούσας Επιτροπής του Κληροδοτήματος Ιωάννη Μπενοπουλου – Μαιναλιωτη, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45, Τρίπολη, Τ.Κ. 221 32, έως και τις 29-12-2016, δηλαδή είκοσι (20) ημέρες μετά τη δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (Γ.Γ.Δ.Π.)  (https://www1.gsis.gr/gspp/portal/el).

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας με όλους τους όρους αναλυτικά, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Τρίπολης, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45, τηλ 2713-600460 καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης (www.tripolis.gr).

 
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

Αναπλ/της Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181