Πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα καθάρισαν τα πάρκα περιμετρικά της πλατείας Άρεως

Στο πλαίσιο της “Διαδικασίας Ανάδειξης Προσκόπων Έθνους 2019”, η οποία πραγματοποιείται από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη. Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία, σε συνεργασία με τους Προσκόπους της Τρίπολης και την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν “Δράση Προσφοράς” στην Τρίπολη. 

 

Οι πρόσκοποι πήραν τις σκούπες ανά χείρας και καθάρισαν πάρκα της πόλης της Τρίπολης, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους περαστικούς που σταματούσαν, για να τους συγχαρούν για την δράση τους αυτή. 
Η δράση αυτή έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης,


Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Τρίπολης κ.Λαγός, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: “Όμορφη αυτή η δράση των προσκόπων. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο είναι να δείξουμε, πως αυτό που κάνουν τα παιδιά εθελοντικά θα πρέπει να το περάσουμε και στην πόλη μας. Πρέπει να συμμετέχουν και πολίτες σε αυτές τις δράσεις, γιατί πρέπει να αναπτυχθεί το θέμα του εθελοντισμού στην πόλη”.

Την “δράση προσφοράς” των προσκόπων παρακολούθησε και ο κ. Ρέκκας, όπου τόνισε: “Η δράση αυτή αναδεικνύει τον εθελοντισμό και την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών σε τέτοιες δράσεις. Θέλουμε να παραδειγματιστούν όλοι οι πολίτες και οι σύλλογοι για να αναλάβουν πρωτοβουλίες εθελοντισμού οι οποίες θα αγκαλιάζονται πάντα από το Δήμο”.

 

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 22:51

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181