Κώστας Τζιούμης: «Την Ιστορική μας κληρονομιά, θα τη χρησιμοποιήσουμε ως βατήρα για την Τρίπολη του μέλλοντος» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας επισκέφθηκε την Πέμπτη (18/6/2020) η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Κατά την επίσκεψή της στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου προχώρησε σε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να είναι για πρώτη φορά που οι γιορτές και οι δράσεις που θα οργανωθούν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είναι να εμφανιστούν σε ένα θεσμικό ημερολόγιο».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, επισήμανε: «Για εμάς είναι εξαιρετική τιμή που βρίσκεται εδώ η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η κυριά Αγγελοπούλου. Αυτό που μας χαροποίησε είναι ότι ο σχεδιασμός του Δήμου Τρίπολης, είναι ακριβώς στο πνεύμα της Επιτροπής. Την Ιστορική μας κληρονομιά, θα τη χρησιμοποιήσουμε ως βατήρα για την Τρίπολη του μέλλοντος. Είναι μια ευκαιρία να επανατοποθετηθεί ο Δήμος μας στο εθνικό και στο διεθνές γίγνεσθαι».

«Ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και όλοι είμαστε ενωμένοι σ’ αυτή την προσπάθεια» τόνισε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Κώστας Βλάσης.

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181