Στην παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ο Κώστας Τζιούμης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, στο Άργος, παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, την Δευτέρα (29/6/2020).

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο  Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα 2,5 δισ. ευρώ, για το σύνολο της χώρας.

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» -όπως παρουσιάστηκε στην ημερίδα- θα δοθεί βαρύτητα σε έργα που αφορούν δίκτυα ύδρευσης, βιολογικούς καθαρισμούς, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αντισεισμική προστασία σχολικών κτιρίων, κατασκευή σχολικών κτιρίων με ΣΔΙΤ και άλλα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης παρακολούθησε την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, ενώ στο πλαίσιο της ημερίδας, κατάθεσε και ερωτήματα που αφορούν επιμέρους ζητήματα για έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο «Αντώνης Τρίτσης».

Άλλωστε, ο Δήμος Τρίπολης, έχει ήδη σχεδιάσει σειρά προτάσεων, με την Τεχνική του Υπηρεσία, οι οποίες θα κατατεθούν άμεσα, στις αντίστοιχες προσκλήσεις του προγράμματος.

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181