Προσκλήσεις συνεδριάσεων Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (21 και 25/9/2020)

Δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 22/9/2020 (8.00 το βράδυ) και για την Παρασκευή 25/9/2020 (7.30 το απόγευμα), στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Ακολουθούν οι σχετικές προσκλήσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος 

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600421

Τρίπολη  21 Σεπτεμβρίου 2020                                     

                            Αρ. Πρωτ.: 107

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τη ματαίωση της κατά την 14η Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 104/10-9-2020 πρόσκληση συνεδρίασης και της κατά την 17η Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 105/16-9-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 22α Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στις  προηγούμενες προσκλήσεις, ήτοι:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου» που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη αρ. 4 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «αναψυκτήριο - εστιατόριο» με την επωνυμία «Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – σνακ μπαρ - εστιατόριο» με την επωνυμία «Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνα του Χρήστου» που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ - εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Ροζής Αναστάσιος του Γεωργίου» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – καφέ μπαρ - ψητοπωλείο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μέλιος και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηταρά 15 και Πλαπούτα στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τσουκάκη Ειρήνη και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μποσμής Χαρίλαος του Ευσταθίου» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.
  1. Περί καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων και λοιπών αρμοδιοτήτων της Κοινότητας Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος 

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600421

Τρίπολη  21 Σεπτεμβρίου 2020                                      

Αρ. Πρωτ.: 108

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 25η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή ώρα 19:30 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση αναψυχής – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 13 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» ιδιοκτησίας της εταιρείας «Γεύματα Τρίπολης Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.
  1. Γνωμοδότηση σχετικά με την εκμίσθωση του καταστήματος με αριθμό 5 που βρίσκεται στη δημοτική αγορά της πλατείας Βαλτετσίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181