Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Τζιούμης: «Για εμάς, τα χωριά είναι προτεραιότητα» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα έργα της παιδικής χαράς στην Κανδήλα ο Δήμαρχος Τρίπολης

Την εξέλιξη των εργασιών στη νέα παιδική χαρά της Κανδήλας διαπίστωσε από κοντά, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Τα έργα στην παιδική χαρά ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες και ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, επισήμανε: «Είναι άλλο ένα έργο που παραδίδουμε στα χωριά μας. Μια παιδική χαρά, σύγχρονη, αδειοδοτημένη, έτσι ώστε, σε έναν πολύ ωραίο χώρο, τα παιδιά του χωριού και των επισκεπτών, να μπορούν να παίξουν και να χαρούν.

Ασφαλτοστρώσεις και αγροτική οδοποιία θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα.

Για εμάς, τα χωριά είναι προτεραιότητα. Από την πρώτη μέρα, στη δημοτική αρχή, έχουμε δώσει βαρύτητα στις τοπικές μας κοινότητας και ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση αγροτών και κτηνοτρόφων, με προσβάσεις και αγροτική οδοποιία, για να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Κανδήλας κ. Παναγιώτης Ευσταθίου εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ότι για πολλά χρόνια δεν υπήρχε παιδική χαρά στο χωριό. Ο Προέδρος ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή, ενώ τόνισε ότι είναι άψογη η συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.