Κώστας Τζιούμης: «Φτιάχνουμε και το κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην υπογραφή της σύμβασης, για την εκτέλεση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του Δήμου Τρίπολης, προχώρησε, την Παρασκευή (15/1/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΛΑΚΩΝ ΑΤΕ», κ. Παναγιώτη Μιχαλίτση.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.708.100 ευρώ και η συνολική του προθεσμία είναι 18 μήνες.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την υλοποίηση κατάλληλων ενεργειακών παρεμβάσεων, έτσι ώστε να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται συνδυασμένο σύστημα αποτελούμενο από αντλία θερμότητας αέρα/ νερού – λέβητα πετρελαίου – γεωθερμική αντλία θερμότητας νερού / νερού για τη θέρμανση του αγωνιστικού χώρου του κολυμβητηρίου και τη θέρμανση των νερών στις κολυμβητικές δεξαμενές.
Επίσης, θα τοποθετηθούν κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες, πάνελ πολυουρεθάνης με αυξημένη θερμομόνωση, νέος εξοπλισμός στο μηχανοστάσιο, ανυψωτική πλατφόρμα για ΑΜΕΑ κ.α..
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Η Τρίπολη διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά κολυμβητήρια της χώρας. Ήδη, έχει φιλοξενήσει και θα συνεχίσει και στο μέλλον, σημαντικά αθλητικά κολυμβητικά γεγονότα.
Με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, ο Δήμος Τρίπολης θωρακίζει και αναβαθμίζει τη λειτουργία του κλειστού μας κολυμβητηρίου. Λύνουμε το μεγάλο πρόβλημα του λειτουργικού κόστους – λόγω της τιμής του πετρελαίου - και προχωράμε σε συνολική αναβάθμιση των υποδομών του κολυμβητηρίου, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας και ολόκληρη τη χώρα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου για τη δημοτική μας αρχή, που δεν είναι άλλος από την προσέλκυση νέων επισκεπτών, μέσω του αθλητικού τουρισμού, στον Δήμο Τρίπολης».

tzioumiskolybhthrio 1tzioumiskolybhthrio 2tzioumiskolybhthrio 3

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181