Δήμος Τρίπολης | Κάλεσμα σε πληττόμενες επιχειρήσεις να υποβάλουν αιτήσεις για απαλλαγή ή επιστροφή δημοτικών τελών και φόρων Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων υπενθυμίζει ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ τόσο οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και οι αντίστοιχες Υπουργικές Αποφάσεις για την απαλλαγή ή την επιστροφή δημοτικών τελών και φόρων.

Οι αναφερόμενες αποφάσεις αφορούν τόσο τις σε αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεις όσο και τις πληττόμενες, που έχουν ενεργή δραστηριότητα στο Δήμο μας και για το διάστημα εφαρμογής των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να τύχουν των κατά περίπτωση ευεργετικών διατάξεων ανάλογα με την κατηγορία στη οποία εμπίπτουν.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Τσαγκαρέλης Αντώνιος

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181