Κώστας Τζιούμης: “Φτιάχνουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης” Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Δευτέρα 22.3.2021, το ΔΣ της ΔΕΥΑΤ ομόφωνα ενέκρινε αρχικά το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου “Κατασκευή Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου’’, προϋπολογισμού 6.960.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ), χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ακολούθως, ανακήρυξε ως οριστικό ανάδοχο κατασκευής του ανωτέρω έργου, τον πρώτο εκ των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων (κατά σειρά μειοδοσίας) που οι προσφορές τους κρίθηκαν παραδεκτές, δηλαδή της εργοληπτικής επιχείρησης Δομική Κρήτης Ανώνυμος-Τεχνική-Εμπορική-Ξενοδοχειακή-Βιομηχανική Εταιρεία με δ.τ <<ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε>>, με μέση έκπτωση 61,10%.

 Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης συνολικού μήκους 23.700μ, του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 23.300μ, καθώς και οι απαιτούμενες ιδιωτικές συνδέσεις του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

 Η προθεσμία περαίωσης του έργου ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: «Αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών μας με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Κατασκευάζουμε το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης  του Λεβιδίου με στόχο την εξασφάλιση της αδιάλειπτης και ασφαλούς λειτουργίας  του συστήματος ύδρευσης, με παροχή άριστης ποιότητας νερού. Παράλληλα, κατασκευάζουμε

το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης βάζοντας το δικό μας αποτύπωμα σε ένα κοινό υπό προστασία  αγαθό, το περιβάλλον».

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

icc

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181