Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την απώλεια του Δημήτρη Ταλαγάνη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(αρ. απόφασης 77/2021)

To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης,  με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη Ταλαγάνη,  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, παρόντος του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κω/νου Τζιούμη, σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021και ώρα 12:30 για την απόδοση της πρέπουσας τιμής  στον εκλιπόντα.

Η είδηση του θανάτου του ξεχωριστού εικαστικού, αναγνωρισμένου  αρχιτέκτονα, γλύπτη, ζωγράφου, φιλοσόφου της τέχνης και του πολιτισμού, πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Ταλαγάνη,  προκάλεσε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία. Ο Δημήτρης Ταλαγάνης  υπηρέτησε την τέχνη, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια, προσφέροντας ιδιαίτερα πλούσιο έργο και σφραγίζοντας με την προσφορά του τα πολιτιστικά δρώμενα της Τρίπολης.                                                                       

Το Δημοτικό συμβούλιο

Εκφράζει ομόφωνα τη θλίψη όλων για την απώλεια του Δημήτρη Ταλαγάνη, ξεχωριστού ανθρώπου της Τέχνης και του Πολιτισμού, πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης.

Εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη και  τα  ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αποφασίζει να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού  Συμβουλίου (σύμφωνα με τις επιτρεπόμενες συνθήκες λόγω κορονοϊοού) στην κηδεία του.

Αποφασίζει να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ της πόλης μας.

 Αιωνία του η Μνήμη

ΥΓ. Λόγω του θλιβερού γεγονότος, θεωρείται αυτονόητο ότι θα αναβληθεί η παρουσίαση του σχεδίου δράσεων και εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα  ο Δήμος Τρίπολης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

icc

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181