Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (18/5/2021)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600420

Τρίπολη  14 Μαΐου 2021                                       

                            Αρ. Πρωτ.: 38

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 18η Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη και από ώρα 18:00 έως 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Φράγκος Γεώργιος και Σια Ε.Ε.»,  που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Κανελλόπουλος Βασίλειος του Νικολάου», που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 11 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τουριστικό και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Λυρίδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 15 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Παπαγεωργάκης Ι. – Κουτσιούκος Χ. και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 36 στην Τρίπολη.

 

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν αποσταλεί, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

                deyatneo181