Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (11/6/2021)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600426

Τρίπολη  7 Ιουνίου 2021                                       

                            Αρ. Πρωτ.: 52

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 18:00 έως 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ - καφενείο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Παπαπέτρου Αντώνιος του Θεοδώρου»,  που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ – εστιατόριο – ζαχαροπλαστείο – καφέ μπαρ – λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού, κακάο και μπαχαρικών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Γκλίνος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 46Β στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Οικονόμου Δ. – Μανιάτης Α. και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 5 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «υπηρεσίες που παρέχονται από καφετέρια» ιδιοκτησίας της εταιρείας Παραβάντης Χρίστος και Σια Ε.Ε. που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γεωργίου Α’ και Ερμού 2 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης -  υπηρεσίες παροχής γευμάτων από ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο» ιδιοκτησίας της εταιρείας Θ. Νάγος και Σια Ο.Ε. που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ουάσιγκτον 48 και Υψούντος στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης «παιδότοπου» ιδιοκτησίας Γκιντώνη Χριστίνας του Σταύρου, που βρίσκεται επί της οδού  Νεομάρτυρος Δημητρίου 9 στην Τρίπολη.
  1. Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων της εταιρείας ΚΑΛΥΨΩ Κ.Ε.Α. Α.Ε., επί της οδού Ναυπλίου στο Ο.Τ.: 628 της Πολεοδομικής Ενότητας Κολοκοτρώνη, επέκτασης σχεδίου πόλης Τρίπολης».
  1. Ίδρυση και λειτουργία περιφραγμένου πάρκου ζώων συντροφιάς από το Δήμο Τρίπολης

 

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν αποσταλεί, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

                deyatneo181