Πρόσκληση συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (11/8/2021)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Τηλέφωνο :2713-600420

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.        

                        Τρίπολη, 6-8-2021                          

                        Αρ. Πρωτ.: 21276

 

 

 

 ΠΡΟΣ

 

 • Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τρίπολης
 • κ. Δήμαρχο Τρίπολης
 • Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης
 • Επικεφαλής παρατάξεων
 • κ. Πρόεδρο της Κοινότητας Τρίπολης

 

 

                                                            Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

Σας προσκαλούμε την 11η Αυγούστου 2021, ημέρα Τετάρτη  και από ώρα 11:00΄ π.μ. έως 13:00΄ μ.μ., για λήψη αποφάσεων, δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της αριθ. 426/Α.Π.77233/13-11-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από  το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, προς λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα:

 1. Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης και πληρωμής του έργου: «Εργασίες ηλεκτροδότησης πίλλαρ στην κοινότητα Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης »

 

 1. Παράταση προθεσμίας έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ» και συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης 000,00 Ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

 

 

 1. Παράταση προθεσμίας έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΕΓΕΑΣ» και συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης 000,00 Ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

 

 1. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Διαμόρφωση οδών ιστορικού κέντρου Τρίπολης»

 

 

 1. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού και Εξωραιστικού Συλλόγου Περιοχής Φιλικών «Η Πανπροσφυγική Ένωση»

 

 1. Αποστολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) της Επιτροπής Διαγωνισμού της υπηρεσίας: «Δημιουργία Κέντρου Προβολής της Σιδηροδρομικής και της Ελαιοκομικής Ιστορίας του Ελαιοχωρίου στο Δήμο Τρίπολης».

 

 

 1. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ Τ.Κ. ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΩΝ, Τ.Κ. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, Τ.Κ.  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  Δ.Ε.  ΚΟΡΥΘΙΟΥ» αναδόχου Κεχαγιά Αναστάσιου

 

 1. Αποδοχή απόφασης ένταξης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Τρίπολης με την χρήση σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών: Δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης σε συνδυασμό με την δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Πόλης της Τρίπολης» στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

 

 

 1. Αποδοχή 3ης τροποποίησης της απόφασης ένταξης της Πράξης με τίτλο: « Βελτίωση της λειτουργικότητας και ανάδειξη του ευρύτερου χώρου που περιβάλλει τον Αρχαιολογικό χώρο Αλέας Αθηνάς και το Μουσείο με την δημιουργία Αρχαιολογικού περιπάτου»

 

 1. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 53/2019 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί ορισμού Συμβολαιογράφων για σύνταξη εγγράφων που αφορούν στην υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Γραφείο Κτηματογράφησης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για περιοχές του Δήμου Τρίπολης

 

 

 1. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Κοινότητας Κώμης.

 

 1. Αποδοχή απόδοσης τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2020.
 1. Περί καταβολής πάγιας προκαταβολής στους Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Τρίπολης

 

 1. Έγκριση δαπάνης για την εκτέλεση της υπηρεσίας : «Ανάπτυξη εφαρμογής παρουσίασης μονοπατιών Δήμου Τρίπολης για κινητές συσκευές (MOBILE APP)

 

 

 • Παρακαλούνται όπως τα μέλη αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων-προτάσεων που έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: oikonomikiepitropitri@gmail.com, κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

 

 

                                                         ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ  Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                                                                                                     ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνημμένα αρχεία:

                deyatneo181