Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (5/10/2021)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600426

Τρίπολη 1 Οκτωβρίου 2021                                       

                            Αρ. Πρωτ.:  84

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

 

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 5η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και από ώρα 18:00 έως 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «αναψυκτήριο – πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής – έτοιμα γεύματα και φαγητά» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφενείο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου»,  που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη αρ. 4 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ταβέρνα - εστιατόριο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Δελής Νικόλαος του Γεωργίου»,  που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 77 στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Mancja Kristina του Ilia»,  που βρίσκεται επί της οδού Ιερολοχιτών 3 στην Τρίπολη.
  5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ - εστιατόριο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Ροζης Αναστάσιος του Γεωργίου»,  που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.
  6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Χ. Ντεβέρος και Σια Ε.Ε.»,  που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη και πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν  αποσταλεί, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

                deyatneo181