Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης είναι πάντα δίπλα στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την καρδιά του αμπελώνα του Ζευγολατιού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τρίτη 20.9.2022, με αφορμή την ολοκλήρωση μιας σημαντικής παρέμβασης στην αγροτική οδοποιία, στα χωριά Ζευγολατιό και Πέλαγος.

«Έγινε μία σημαντική παρέμβαση σε δύο παραγωγικά χωριά του Δήμου μας. Η εργολαβία συνεχίζεται στα Αγιωργήτικα. Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί εργολαβίες αγροτικής οδοποιίας 2.5000.000 ευρώ. Υλοποιείται και η άλλη εργολαβία που είχε ενταθεί στο πρόγραμμα «Τρίτσης» 1.400.000 ευρώ. Ενώ, έχει δημοπρατηθεί  και η εργολαβία οδοποιίας 3.00.000 ευρώ και αναμένουμε άλλες 500.000 ευρώ. Μιλάμε για περίπου 7.000.000 ευρώ εργολαβίες αγροτικής οδοποιίας, ένα ποσό που δεν έχει πέσει ποτέ ξανά στον Δήμο Τρίπολης. Θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτής της θητείας.

Οι δρόμοι που επιλέγονται είναι μέσα από τη συνεργασία του κάθε Προέδρου με την Τεχνική Υπηρεσία και τους αρμοδίους Αντιδημάρχους. Πάμε εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη και εξυπηρετούνται περισσότεροι αγρότες.

Σε μια περίοδο που δυσκολεύονται πολύ οι αγρότες μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι πάντα δίπλα στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Στόχος είναι ως το τέλος αυτής της θητείας, να έχουν γίνει παρεμβάσεις στους περισσότερους αγροτικούς δρόμους. Είναι μια τιτάνια προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με τις τιμές στα δημόσια έργα.»

Για μια στερεή και ειλικρινή συνεργασία με τη δημοτική αρχή μίλησε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού κ. Κωνσταντίνος Ντορόπουλος. Για να συμπληρώσει ότι έγινε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία της περιοχής, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και μια 20ετία.

Ο Πρόεδρος του Πελάγους κ. Γιάννης Μουλόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη διότι έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή για αυτό το ζήτημα. «Είναι έργο ζωτικής σημασίας για εμάς, τόσα χρόνια περνούσαμε από δρόμους γεμάτους λακκούβες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και Γιάννης Παπαδάτος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 17:47

PACET Story

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181