Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (18/11/2022)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη

  Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600426

Τρίπολη  18 Νοεμβρίου 2022                                       

                            Αρ. Πρωτ.: 97

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Μετά τη ματαίωση της κατά την 15η Νοεμβρίου 2022 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την αριθ. πρωτ. 95/11-11-2022 πρόσκληση συνεδρίασης και της κατά την 17η Νοεμβρίου 2022 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την αριθ. πρωτ. 96/16-11-2022 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 18η Νοεμβρίου 2022  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στις προηγούμενες προσκλήσεις, ήτοι :

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «αναψυκτήριο – πρατήριο άρτου, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα – εστιατόριο – παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών συμπεριλαμβανομένης της πίτσας», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ – καφετέρια», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Αναστασιάδης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου», που βρίσκεται επί της πλατείας Βαλτετσίου αρ. 19 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Χ. Ντεβέρος και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τάσου Σεχιώτη και της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ταβέρνα - εστιατόριο», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Δελής Νικόλαος του Γεωργίου», που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 77 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – ψητοπωλείο – σνακ μπαρ», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Α.Υ. Τυροβολά – Δαγρέ και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 43 και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης «Κέντρο διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ», ιδιοκτησίας «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 3 στην Τρίπολη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

                deyatneo181