×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσκλήσεις Δ.Σ.

Σας καλούμε την 10η  Noεμβρίου 2016  ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 3η  Noεμβρίου 2016  ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 24η Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 3η  Οκτωβρίου 2016  ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 20η  Σεπτεμβρίου 2016  ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη της δαπάνης με τίτλο : «Διοργάνωση – Πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 195ης Άλωσης της Τριπολιτσάς».
 2. Διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού της 195ης επετείου της άλωσης της Τριπολιτσάς 2016.
 3. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφενείο – Μπαρ» (SAINTBILL) ιδιοκτησίας Προκόπου Γεώργιου του Φωτίου που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη.
 4. Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για σήμανση εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης.
 5. Αντικατάσταση δένδρων στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου της Τ.Κ. Σκοπής.
 6. Αποδοχή επιχορήγησης Υπ. Εσ. για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων του Δήμου από 01/05/2016 έως 31/08/2016.
 7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη των δαπανών συντήρησης – επισκευής οχημάτων, Μ.Ε. Δήμου.
 8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας: «Προμήθεια χρωμάτων για την διαγράμμιση κα βαφή γηπέδου μπάσκετ στην Τ.Κ. Νεστάνης.
 9. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.
 10. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.
 11. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.
 12. Επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Τ.Κ. Στενού.
 13. Διακοπή μίσθωσης καταστημάτων στη δημοτική αγορά στην Πλατεία Βαλτετσίου, στην Δ.Κ. Τρίπολης.
 14. Έγκριση της με αρ. 12/2016 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση μιας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου ως χώρο εκγύμνασης των κατοίκων του χωριού».
 15. Έγκριση της με αρ. 11/2016 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση μιας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου για τη δημιουργία γραφείων της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Τρίπολης».
 16. Πρόκληση ζημιών από αγριόχοιρους.
 17. Οικονομική ενίσχυση.
 18. Οικονομική ενίσχυση.
 19. Οικονομική ενίσχυση.
 20. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την ηλεκτροδότηση του πίλλαρ σε κοινόχρηστο χώρο στην Τ.Κ. Ασέας της Δ.Ε. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης.
 21. Αίτημα παραχώρησης πλατείας Τ.Κ. Ροεινού.
 22. Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
 23. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών έτους 2016 σύμφωνα με το Ν. 4412/2016.
 24. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών έτους 2016 σύμφωνα με το Ν. 4412/2016.
 25. Ορισμός επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ανέγερση 10ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Τρίπολης.
 26. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αναβάθμιση Δικτύου Άρδευσης Δ.Κ. Λεωνιδίου».
 27. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών.
 28. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη των δαπανών υπηρεσιών του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων του Δήμου λόγω αλλαγής συντελεστή Φ.Π.Α.
 29. Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.
 30. Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΟΛΛΙΝΩΝ Δ.Ε. ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ» και καθορισμός των όρων κατασκευής του.
 31. Συμμετοχή του Δήμου στην πραγματοποίηση εκδήλωσης για τη γιορτή «καρυδιού και μελιού» στην Τ.Κ. Ροεινού Δ.Ε. Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης, στις 1/10/2016.
 32. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη της δαπάνης με τίτλο: «Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση WHEELING2HELP- Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα».
 33. Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για α)τροποποίηση της υφιστάμενης σήμανσης και β) ορισμό θέσεων (πιάτσα) ΤΑΞΙ στην ανώνυμη ασφαλτοστρωμένη οδό (Δυτικά του κτιρίου ΚΤΕΛ Αρκαδίας, κάθετη στην οδό Ναυπλίου και μεταξύ των ΟΤ 630 και ΟΤ 632). Εντός του σχεδίου πόλης Τρίπολης.
 34. Έγκριση μετακίνησης του μέλους της Επιτροπής Μακροχρόνιου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου κ. Παπαιωάννου Χαραλάμπους για την συμμετοχή του στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικτύου InterCityYouthNetwork στην Αμβέρσα.
 35.  Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου Τρίπολης στις Βρυξέλλες για την συμμετοχή του στο OPENDAYS
 36. Συγκρότηση επιτροπής για το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Πολιτιστική Διαδρομή των Ευρωπαϊκών Κοιμητηρίων».
 37. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών από μεταβίβαση άδειας.
 38. Παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων Δήμου Τρίπολης σε αθλητικούς συλλόγους.
 39. Παράταση προθεσμίας έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Βουρβούρων Δ.Ε. Σκυρίτιδας.
 40. Περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Επισκοπής, Δ.Ε. Τεγέας, Δήμου Τρίπολης.
 41. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του WHEELING2HELP- Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στις 29/9/2016 με τη συνεργασία της Κοιν.Σ.Επ. 5εντε.
 42. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Ψητοπωλείο» (GRILLBAR) ιδιοκτησίας Κουγιούφα Γεώργιου – Αθανασίου του Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 38 στην Τρίπολη.
  1. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σας καλούμε την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

                deyatneo181