Στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής (27/12/2020) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

"Η επικοινωνία μας συνεχίζεται, όπως και η καθημερινή δουλειά για το καλό της πόλης μας! Περιμένω ερωτήσεις και προβλήματα / προτάσεις σας. Μαζί διαμορφώνουμε την Τρίπολη του Αύριο" αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμα - πρόσκληση προς όλους τους δημότες.

Ο Δήμος Τρίπολης και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, οργάνωσαν το διαδικτυακό εργαστήρι «Κατασκευής Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού Αισιοδοξίας».

Στο βίντεο, οι Ενήλικοι Εθελοντές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης, μοιράζομται μαζί μας έξυπνες και οικονομικές ιδέες, έτσι ώστε, οι μικροί μας φίλοι να μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα «Στολίδι αισιοδοξίας», το οποίο θα συμβάλει στη ζεστή – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης μας!

Με πολύ κέφι και ιδιαίτερα tips, αλλά κυρίως με πολύ αισιοδοξία για το 2021, κατασκευάζουμε στολίδια μαζί με τους Προσκόπους, τα οποία θα διακοσμήσουν τα τρία (3) «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Αισιοδοξίας» της πλατείας Πετρινού, κάτω από το στέγαστρο.

Φτιάξε το στολίδι σου μαζί με του Προσκόπους, τοποθέτησέ το στα υποδεικνυόμενα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στείλε τη φωτογραφία σου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Δήμου μας  στο  dimos@tripolis και traveltripolis@gmail.com  

Τα παιδιά της πόλης μας, με τα «Στολίδια Αισιοδοξίας», ας δώσουν το μήνυμα της Νέας Χρονιάς!

Να σημειωθεί  ότι η μαγνητοσκόπηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από το «ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ».

Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί το 3ο Σύστημα Προσκόπων για την προσφορά της δωρεά δράσης.

Δείτε το βίντεο.

 

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181