Κάλαντα Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Τρίπολης (video – pics) Κύριο

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι στο παλιό δημαρχείο Τρίπολης.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μπροστά από το παλαιό δημαρχείο της πόλης όπου άκουσε τα κάλαντα,  ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ.Τζιούμης έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες αλλά και σε όλο τον κόσμο ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ για τον δήμο και τη χώρα ευχήθηκε το 2020 να φέρει προκοπή και ανάπτυξη. Όπως είπε  «Η Τρίπολη αυτές τις μέρες έχει φορέσει τα γιορτινά της και γιορτάζει με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις» και συνέχισε λέγοντας ότι είναι ευχάριστο ότι υπάρχει πολύς κόσμος στην πόλη, με τα ξενοδοχεία να είναι γεμάτα για τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, αφού το πρόγραμμα είναι δωρεάν και πλούσιο για μικρούς και μεγάλους, αλλά και κόσμο από άλλες περιοχές να επισκεφτεί την πόλη και να απολαύσει τη φυσική ομορφιά και τα τοπικά εδέσματα και προϊόντα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης είναι η Τρίπολη να γίνει το επίκεντρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για την Πελοπόννησο, ελπίζοντας τα επόμενα χρόνια να διορθωθούν και όποια  λάθη μικρά ή μεγάλα γίνονται.  Κλείνοντας ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γ. Λαγός ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και στάθηκε στους «αφανείς ήρωες» των ημερών το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου, το προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου που έχουν φροντίσει ιδιαίτερα την πόλη αυτές τις ημέρες και τους οποίους όπως είπε χαρακτηριστικά, αν μπορούσε, θα ευχαριστούσε έναν έναν. 

Ο κ. Λαγός συνέχισε λέγοντας ότι αυτές τις μέρες πρέπει να ξεχάσουμε τις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις  «να ενώσουμε τις καρδιές μας και να περάσουμε σαν μικρά παιδιά με τα μικρά παιδιά ευτυχισμένες μέρες». Κλείνοντας ευχήθηκε τα καλύτερα στα ΜΜΕ που φροντίζουν να μεταφέρουν τις απόψεις στον κόσμο.

 

{gallery}xristoygenniatika_kalanta2019{/gallery}

Πολυμέσα

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181