1. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 2. ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 3. ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
 4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 5. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
 1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
 2. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 3. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ

Προβολή ντοκιμαντέρ στο ΛΕΒΙΔΙ- ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ "Η αβασίλευτη δημοκρατία"

03/Οκτ/2019 - Εκδηλώσεις

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ Αλέξανδρος Παπαναστασίου - Παναγής Τσαλδάρης “Η αβασίλευτη δημοκρατία” (E) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ώρα 17,15 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΒΙΔΙ

Read more

Δ. Μακαρούνης (Αντιδήμαρχος Παιδείας) | Κάλεσμα προς τους γονείς για τη δωρεάν συμμετοχή παιδιών στα νέα ΚΔΑΠ (vid)

O Δήμος Τρίπολης προχωρά στην ίδρυση, για πρώτη φορά, Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Για την πρωτοβουλία αυτή, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, λέγοντας ότι τα Κ.Δ.Α.Π. θα στεγασθούν στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και θα λειτουργήσουν -κατά τους χειμερινούς μήνες- σε χρόνους πέραν του διδακτικού ωραρίου, ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου, δηλαδή από τις  16.00 έως τις 20.00 μ.μ.

Κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, από 20 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, θα απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά κατά τις πρωινές ώρες, από τις 9.00 έως τις 14.00 μ.μ., σαν  SUMMER CAMP, διευκολύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους γονείς που εργάζονται.

Στόχος είναι  όλα τα παιδιά του Δήμου μας να μπορούν ΔΩΡΕΑΝ  να συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στα σχολεία μας, όπως  Ρομποτική, Ρητορική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον, πολεμικές τέχνες ,θεατρικό παιχνίδι κλπ.

Αιτήσεις γίνονται μέχρι και τις 25/5/2020, με  mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου.

"Κατεβάστε" την αίτηση, ΕΔΩ!

 

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές, πολιτιστικές, όπως Ρομποτική,  Ρητορική, θεατρικό παιχνίδι, δράσεις για το περιβάλλον – Ανακύκλωση, δράσεις για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σωστή χρήση τους  σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας.

O Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο υλοποίησης νέων δράσεων του ΕΣΠΑ  2014-2020, ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ιδρύοντας για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι  όλα τα παιδιά του Δήμου μας να μπορούν ΔΩΡΕΑΝ  να συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στα σχολεία μας, όπως  Ρομποτική, Ρητορική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον, πολεμικές τέχνες ,θεατρικό παιχνίδι κλπ 

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινάμε  ενημέρωση  για το Πρόγραμμα

Θέλουμε  να εξασφαλίσουμε στους  γονείς,  τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο,  θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ .

Η Νέα Δημοτική Αρχή παρακολουθώντας  τις ανάγκες των καιρών και  θέλοντας να ανταποκριθεί  περισσότερο στις απαιτήσεις των παιδιών και των οικογενειών τους,  αποφάσισε για πρώτη φορά να λειτουργήσει ΚΔΑΠ στα σχολεία της περιοχής μας παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στα παιδιά μας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από   εξειδικευμένους συνεργάτες

θέλουμε και επιδιώκουμε να υπάρξει  η μεγαλύτερη συμμετοχή

Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Συμμετοχής, μέχρι και τις 25/5/2020 ( Προσοχή : Τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια, στην Αίτηση και  θα πρέπει όλοι να την  Αποστείλετε με  mail  στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να την καταθέσετε στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου. 

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεσθε  στα τηλέφωνα του Δήμου  2713-600480,489 κ. Γιαννακοπούλου Αργυρώ και κ. Χιώτη Ελένη  και στο κινητό 6943059895 κ. Β. Χαριτωμενίδη.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από την Διεύθυνσης Παιδείας , με αποκλειστικό σκοπό την συμμετοχή μας στο ως άνω Πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Με εκτίμηση

Ο  Αντιδήμαρχος Τρίπολης

Μακαρούνης  Δημήτριος

 

"Κατεβάστε" την αίτηση, ΕΔΩ!

ΚΔΑΠ 2020-2021

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΔΑΠ

Τα Κ.Δ.Α.Π. είναι Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δηλαδή δομές όπου παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών απασχολούνται δημιουργικά κατά τις απογευματινές ώρες.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ΔΩΡΕΑΝ σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, μέσω νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και τεχνικών, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους διαμέσου αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων ή ακόμη και μέσω παιχνιδιού λόγου και αριθμών. Στα Κ.Δ.Α.Π. τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν μαζί τους, μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας, σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες.

Τα Κ.Δ.Α.Π. στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των δημοσίων σχολείων, και  των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Στο Δήμο Τρίπολης θα στεγασθούν στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και θα λειτουργήσουν –κατά τους χειμερινούς μήνες- σε χρόνους  πέραν του διδακτικού ωραρίου, ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου, δηλαδή από τις  16.00 έως τις 20.00 μ.μ.

Κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, από 20 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου,  απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά κατά τις πρωινές ώρες, από τις 9.00 έως τις 14.00 μ.μ., σαν  SUMMER CAMP, διευκολύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους γονείς που εργάζονται.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ                                                                  

 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Βόλλευ
 • Ποδόσφαιρο
 • Παραδοσιακούς χορούς
 • Capoeira, Hip-Hop, Latin Dance,Zumba,
 • Cheerleading
 • Tae kwon do – Πολεμικές τέχνες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΤΕΣ

 • Θεατρικό Παιχνίδι
 • Ρητορική
 • Εικαστικά Εργαστήρια – Ζωγραφική
 • Μουσική
 • Εργαστήρια φυσικής και κλιματικής αλλαγής
 • Εξάσκηση στη χρήση της Αγγλικής- Γερμανικής - μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες
 • Εργαστήρια λόγου και αριθμητικής - Μελέτη
 • Εργαστήρια σκάκι
 • Εργαστήρια Ρομποτικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
 • Άλλο ………………………….

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Πως μπορώ να συμμετέχω?

1η ΦΑΣΗ : Συμπληρώνω την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τη στέλνω συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή την παραδίδω στο Δήμο Τρίπολης, Γραφείο Πρωτοκόλλου έως τις 25/5/2020

 2η ΦΑΣΗ : Μαζεύω & Καταθέτω τα δικαιολογητικά.

Λόγω των ειδικών συνθηκών για το χρόνο κατάθεσης των δικαιολογητικών θα σας σταλεί  σχετικό sms. Κατά τις  ώρες 8.00-14.00 θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται .

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2713600480.

Πληροφορίες: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΧΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ

 1. Το πρόγραμμα υλοποιείται με εποπτεύοντα Ενδιάμεσο Διαχειριστικό φορέα την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και καλύπτει μητέρες που το φορολογητέο τους εισόδημα δεν ξεπερνά τα 27.000€ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, τα 30.000€ για μητέρες με 3 παιδιά, τα 33.000€  για μητέρες που έχουν 4 παιδιά και τα 36.000€ για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και πάνω.
 2. Το πρόγραμμα δεν δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν οι μητέρες που είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Ειδικά φέτος, καταβάλλεται προσπάθεια για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και των Δημοσίων Υπαλλήλων, γι αυτό παρακαλούμε η αίτηση να συμπληρωθεί και από αυτές.
 3. Τα δικαιολογητικά θα προσκομισθούν εις διπλούν.
 4. Το πρόγραμμα αφορά μητέρες:
  • Εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα,
  • Ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες,
  • Άνεργες με κάρτα ανεργίας σε ισχύ,
  • Αγρότισσες (άμεσα ασφαλισμένες όχι μέσω συζύγου),
  • και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους (αντίγραφο δικαστικής απόφασης).

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 • Δυνατότητα συμμετοχής για την σχολική χρονιά 2020-2021 (1/9/2020-31/7/2021) θα έχουν κατά προτεραιότητα οι μητέρες που θα υπογράψουν σύμβαση με την ΕΕΤΑΑ (Ωφελούμενες). Για τις μητέρες εκείνες που δεν θα υπογράψουν σύμβαση με την ΕΕΤΑΑ, η δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα θα γίνεται κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
 • Οι μητέρες που δεν έχουν κάρτα ανεργίας και είναι άνεργες, πρέπει:
 • Να εκδώσουν κάρτα ανεργίας μέχρι 31/5/2020. Η κάρτα Ανεργίας της ενδιαφερομένης πρέπει να είναι  σε ισχύ.
 • Οι ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ μητέρες, που η μερίδα τους είναι στην χώρα καταγωγής τους πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το οποίο θα πρέπει να είναι μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών και να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου.   

 

ΠΡΟΣΟΧΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 25 Μαΐου 2018 εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός GDPR EE2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Ο Δήμος Τρίπολης επεξεργάζεται τα δεδομένα που προσκομίζονται στο πλαίσιο των αιτημάτων σας,  μόνο με τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διατίθενται σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό με εξαίρεση την παραπομπή των απολύτως απαραιτήτων εγγράφων ή στοιχείων προς κρατικές ή άλλες υπηρεσίες, απαραίτητες για την υλοποίηση των αιτημάτων σας.

Ο Γενικός Κανονισμός GDPR ΕΕ2016/679 σας παρέχει το δικαίωμα:

 • Γνώσης των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, που τηρούνται ή επεξεργάζονται.
 • Αίτησης διόρθωσης/ή και συμπλήρωσης των δεδομένων αυτών, αφού προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο από το οποίο προκύπτει η συμπλήρωση/διόρθωσή τους.
 • Αίτησης περιορισμού ή άρνησης της περαιτέρω επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας.
 • Αίτησης διαγραφής των δεδομένων σας από τα αρχεία του Δήμου Τρίπολης.

Αφού ενημερώθηκα πλήρως για τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών μου δεδομένων από το Δήμο Τρίπολης συμφωνώ με τα παραπάνω και παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία τους, με μόνο σκοπό την ικανοποίηση του αιτήματος μου.

Ο/Η  υπογράφων/ουσα

 

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

tzioumispasxaswsto1

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1


youth
 

 

pylh pol

 

 

 

DRINK IQ BANNER 1   ATT

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181