Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δήμου μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης παρευρέθηκε στον Αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε, το πρωί της Δευτέρας (14/9/2020), στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Κατά τη σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Υπογράμμισε την ανάγκη να τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής, ενώ ζήτησε από όλους να κλείσουν τα αυτιά τους σε φωνές που αμφισβητούν τα πάντα.

«Το πρόβλημα της Δημόσιας Υγείας πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο μέσα από τις απόψεις των ειδικών επιστημόνων» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα σταθεί δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στις σχολικές μονάδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και θα προσπαθήσει – στο μέτρο του δυνατού – να καλύψει κάθε ανάγκη που θα προκύψει.

Επίσης, τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης έκανε έναν μεγάλο αγώνα δρόμου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών και η διανομή μασκών σε κάθε σχολική μονάδα.  

Μέχρι αυτή τη στιγμή, στα σχολεία έχουν διανεμηθεί αντισηπτικά, ενώ για τις μάσκες, παρά το ότι υπήρξε μια καθυστέρηση κεντρικά, έχουν ήδη διανεμηθεί 8.000 σε όλα τα σχολεία της Αρκαδίας. Προς το παρόν έχει δοθεί μία μάσκα για κάθε μαθητή και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί και η δεύτερη.

Στην τελετή του επίσημου Αγιασμού, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Φώτης Γκέσουρας και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Γεωργία Παναγοπούλου.

IMG 20200914 114546IMG 20200914 112559IMG 20200914 112455

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 15:47

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181