Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την εξέλιξη των εργασιών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Τεγέας και στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο της Τρίπολης, διαπίστωσε, εκ του σύνεγγυς, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος επισκέφθηκε τα δύο σχολικά συγκροτήματα, μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, κ. Στέφανο Χατζόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο - Λύκειο Τεγέας, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και στόχος είναι να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση, με αλλαγή σκεπής, θερμομονώσεις και αντικατάσταση κουφωμάτων.

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αναβαθμιστούν οι κτιριακές υποδομές των σχολείων μας, ώστε τα παιδιά μας να κάνουν τα μαθήματά τους μέσα σε καταλληλότερες συνθήκες» υπογράμμισε με δήλωσή του ο κ. Τζιούμης.

Παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών εξελίσσονται και στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης.

«Μία σημαντική παρέμβαση που έγινε στο συγκεκριμένο σχολείο ήταν ότι υπήρχε  μια διαρροή 15 κυβικών την ημέρα, εντοπίσαμε τη βλάβη και την αποκαταστήσαμε. Ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται σε όλα τα σχολεία, ώστε η καθημερινότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών, να είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Και φυσικά αυτό ισχύει και για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπου υπεύθυνος είναι ο κ. Δημήτρης Μακαρούνης» τόνισε  από την πλευρά του ο κ. Χατζόπουλος.

Τέλος, να αναφερθεί ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις γίνονται από τον Δήμο Τρίπολης στο Γυμνάσιο Λεβιδίου, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο 1ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο και σε άλλες σχολικές μονάδες.