Κώστας Τζιούμης: «Υπάρχει έξαρση κρουσμάτων. Οφείλουμε όλοι να προσέχουμε, να τηρούμε τα μέτρα και να φοράμε μάσκα» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκατοντάδες συμπολίτες μας συνέρρευσαν στην πλατεία Πετρινού, την Δευτέρα 22/2/2021, για να υποβληθούν σε προληπτικά rapid tests, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.


«Υπάρχει έξαρση, από την προηγούμενη Τετάρτη, ειδικά στα σχολεία. Οφείλουμε όλοι να προσέχουμε, να τηρούμε τα μέτρα και να φοράμε μάσκα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Εν συνέχεια, αναφέρθηκε στη πρωτοβουλία που έλαβε, την προηγουμένη Παρασκευή, να επικοινωνήσει με την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως προκειμένου να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και να ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων. "Αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε είναι να μην μεταφερθεί ο ιός από τα σχολεία στην υπόλοιπη κοινότητα".
Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απόφαση για κλείσιμο σχολείων στην περιοχή μας, με τον Δήμαρχο να συνιστά να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα.

«Εικόνες με πάρα πολύ κόσμο στο κέντρο της Τρίπολης, πρέπει να τις αποφύγουμε» υπογράμμισε ο κ. Τζιούμης, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε πληροφορίες που θέλουν γονείς να μην δέχονται τα παιδιά τους να υποβάλλονται σε τεστ ιχνηλάτησης στα σχολεία, εξηγώντας ότι αν η πληροφόρηση ισχύει, θεωρεί ότι αυτή η στάση είναι λανθασμένη και ότι όλοι πρέπει να υπακούμε στις οδηγίες των ειδικών.

Για το ενδεχόμενο να μπει στις «κόκκινες» περιοχές η Τρίπολη, ο Δήμαρχος είπε ότι αυτό θα αποφασιστεί από τα αρμόδια Υπουργεία, χωρίς πλέον τίποτα να μπορεί να αποκλειστεί.

(Το βίντεο είναι από τη Δημοτική Ραδιοφωνία - drt915.gr)

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181