Πρόσκληση συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (13/4/2021)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Τηλέφωνο :2713-600420

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.        

                        Τρίπολη, 09-4-2021                          

                        Αρ. Πρωτ.: 9317

             

 ΠΡΟΣ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τρίπολης

κ. Δήμαρχο Τρίπολης

Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης

Επικεφαλής παρατάξεων

κ.Πρόεδρο της Κοινότητας Τρίπολης

 κ.κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δ.   Τρίπολης

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

 

Σας προσκαλούμε την 13η Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00΄ π.μ. έως 13:00΄ μ.μ., για λήψη αποφάσεων, δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της αριθ. 426/Α.Π.77233/13-11-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από  το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, προς λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα:

Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΤΕΓΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016», προϋπολογισμού €550.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ, ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ, ΤΕΓΕΑΣ», προϋπολογισμού €181.848,53 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης», προϋπολογισμού €174.400,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Ορισμός συμβολαιογράφου σύμφωνα με την 29/19-3-2021 εισήγηση της Δ-νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, προκειμένου να προβεί σε σύνταξη φύλλου υπολογισμού αντικειμενικής αξίας.

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την υπηρεσία: «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Τρίπολης».

Έγκριση δαπάνης για την  πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις 17-18/4/2021 στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων, ποσού €992,00.

Καθορισμός όρων δημοπράτησης εκμίσθωσης του ακινήτου “Δημοτικός Φούρνος” στην Κοιν. Σταδίου.

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ».

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΙΣΟΠΟΔΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ».

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΦΥΛΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19».

ΠΕΡΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2021.

ΠΕΡΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο κλήσεων παραβάσεων         Κ.Ο.Κ. (κωδ. οφειλέτη 81470).

Διαγραφή χρέωσης οφειλής από κατάλογο παραβάσεων ιδιοκτητών ζώων. (κωδ. οφειλέτη 77540).

Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 53/2019 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί ορισμού Συμβολαιογράφων για σύνταξη εγγράφων που αφορούν στην υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Γραφείο Κτηματογράφησης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για περιοχές του Δήμου Τρίπολης.

Αποστολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (αποδεικτικών μέσων) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016». 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής παρακαλούνται όπως σε περίπτωση κωλύματός τους ενημερώσουν εγκαίρως το αναπληρωματικό μέλος.                                  

   

Παρακαλούνται όπως τα μέλη αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων-προτάσεων που έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης. 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της Οικονομικής Επιτροπής

 ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ  Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                                                                                         

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                deyatneo181