«Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης ενόψει κακοκαιρίας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σκοπό τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που πιθανόν να προέλθουν από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού στην ευρύτερη περιοχή, συγκλήθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας,

 στην έδρα της Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Συντονιστής της συνεδρίασης ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, με τη συμμετοχή των αρμόδιων οργάνων του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη συνεδρίαση δόθηκε έμφαση στη σημασία πρόληψης και σωστού συντονισμού μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

politiki prostasia2020 2

Οι υπεύθυνοι του Δήμου από την πλευρά τους, τόνισαν ότι «ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης– προσωπικό και μηχανήματα - καθώς και οι υπάρχουσες εργολαβίες για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων , βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή με όσες δυνάμεις διαθέτει, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα».

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181