Η επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για το φημολογούμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστολή προς τον κ. Μεγάλου, διευθύνοντα σύμβουλο της Τραπέζης Πειραιώς, απέστειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, διαμαρτυρόμενος για την πρόθεση της Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημά της στο Λεβίδι.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Λαγοπάτη & Αταλάντης
22100 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2713-600402-403
FAX: 2710-234673


Τρίπολη 18/06/2020

Αρ.πρωτ. 14773
Προς
Διευθύνοντα Σύμβουλο Τράπεζα
Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου
Αμερικής 4, 10564 Αθήνα


Με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα ότι το κινητό συνεργείο της Τράπεζας σας που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου του Δήμου μας, αλλά και κατοίκων όλου σχεδόν του Δήμου Γορτυνίας του ν. Αρκαδίας, θα σταματήσει την εξυπηρέτησή τους.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μία μεγάλη σε έκταση περιοχή, με αρκετά τουριστικά χωριά, αφενός, που φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες κατ’έτος και αφετέρου με αρκετά δύσβατα χωριά όπου διαμένουν πολλοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που θα δυσκολευτούν πολύ να εξυπηρετηθούν, αν κλείσετε το κινητό συνεργείο σας στο Λεβίδι.
Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τις αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα προκαλέσει στη ζωή των κατοίκων μια τέτοια πράξη.
Εκτιμώ επίσης, ότι και στην τράπεζά σας θα δημιουργούσε αρνητικό αντίκτυπο, σε όλο το Δήμο, μία τέτοια απόφαση
Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, θερμά να αποφασίσετε, όχι μόνο με αυστηρά τραπεζικά-οικονομικά κριτήρια, αλλά και με κοινωνικά κριτήρια, τη συνέχιση της λειτουργίας του κινητού συνεργείου της τράπεζά σας στο Λεβίδι.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181