Εγκαίνια Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης

Εγκαίνια Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης

ΑΝΕΝΕΡΓΗ

02 Σεπ 2023

Ο  Δήμος Τρίπολης, ο ΕΟΣ Τρίπολης και ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης, σας καλούν στα εγκαίνια του Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Μετά από 5 περίπου χρόνια, από την παρουσίαση της ιδέας του ΕΟΣ Τρίπολης για ανάπτυξη του αναρριχητικού πεδίου Νεστάνης, στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με χρηματοδότηση του Δήμου Τρίπολης και υλοποίηση από το climbing greece, έχουμε 60 νέες αναρριχητικές διαδρομές στο βράχο της Νεστάνης.

Πλέον ο βράχος της Νεστάνης αποτελείται από 5 sectors και υπάρχει ακόμα ένα με 15 διαδρομές στον απέναντι βράχο. Οι διαδρομές ποικίλουν βαθμολογικά από 4c έως 8b και προσφέρουν αρκετές γραμμές για όλους τους αναρριχητές.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το ανανεωμένο αναρριχητικό πεδίο της Νεστάνης, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια θα περιλαμβάνουν αναρρίχηση όλη μέρα, με προγραμματισμένο χρόνο αναρρίχησης για όλους, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και άτομα που δεν έχουν ξανακάνει. Θα ακολουθήσει το βράδυ εκδήλωση στο Πάρκο Βουλωμένης .

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των εγκαινίων θα ανακοινωθούν σύντομα