Η Θεατρική Παράσταση "Λόγω Φάτσας" του Γιώργου Διαλεγμένου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

ΑΝΕΝΕΡΓΗ

23 Μαρ 2024 20:00

Το ΘΕΑΤΡΟ πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο “Λόγω φάτσας” του Γιώργου Διαλεγμένου, σε σκηνοθεσία και προσαρμογή του Αλέξανδρου Παπαηλιού, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 και ώρα 08:00 μ.μ., στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Λίγα λόγια για την παράσταση: «…Μια παλαίμαχη ηθοποιός των θρυλικών μπουλουκιών, ο μισοσαλεμένος αδερφός της με την νοσοκόμα, η γεροντοκόρη αδερφή τους, ο ζωηρός γάτος τους, ένας φιλόδοξος σκηνοθέτης με την βοηθό του, ο Άγιος Βασίλης και μια γαλοπούλα, μπλέκονται μεταξύ τους με αφορμή το γύρισμα ενός τηλεοπτικού σποτ, που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Οι ετερόκλητοι ήρωες του θα βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδο.

Παίζουν: Ελένη Μπουτσικάκη, Μαρία Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου, Γιάννης Κούβαλης, Χρύσα Λυκούρεση, Βαγγέλης Φάκλαρης, Μαρία Μπουτσικάκη, Ηλίας Χειράκης.

Συντελεστές του έργου: Χορογραφία, επιμέλεια ήχου: Γιωργία Κούβαλη, επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Κουτίβας, επίπλωση σκηνής: Λένα Σιμωνετάτου – Χρυσογένη, φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλαφογιάννης, επιμέλεια παραγωγής: Ανθή Πουλημένου.

Διάρκεια παράστασης: 90΄.

Γενική είσοδος 10€ και 5€ για παιδιά, για την ενίσχυση του σωματείου