Το Skywalker.gr – Εργασία στη Ελλάδα και ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνουν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο

Το Skywalker.gr – Εργασία στη Ελλάδα και ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνουν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο

ΑΝΕΝΕΡΓΗ

20 Μαρ 2024 10:30 - 20 Μαρ 2024 14:00

Στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον», το skywalker.gr – Εργασία στη Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρες 10:30-14:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο (Σπετσερoπούλου 3, Τρίπολη).

Η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιμόρφωσης ενηλίκων περιλαμβάνει ομιλίες και ενημερώσεις αναφορικά με την απόκτηση εφοδίων και δεξιοτήτων προκειμένου να διευκολυνθεί η αναζήτηση εργασίας για τον μελλοντικό εργαζόμενο αλλά και να επιτευχθεί γρηγορότερα η ένταξή του στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές, ενηλίκους οι οποίοι ξεκινούν άμεσα την επαγγελματική τους πορεία ή επαναπροσδιορίζονται επαγγελματικά και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και συγκεντρώνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με τους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και τους αρμόδιους για θέματα εργασίας, με εισηγητές σχετικά με τη διαμόρφωση του βιογραφικού σημειώματος –ελκυστικού για τον μελλοντικό εργοδότη–, για την αποτελεσματική διενέργεια συνέντευξης, την απόκτηση προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και τη χρησιμότητά τους, καθώς και για τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας μέσω σύγχρονων τεχνικών και εργαλείων αναζήτησης.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Τρίπολης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afet... στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.