ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ "Μάγια η Μέλισσα"

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ "Μάγια η Μέλισσα"

ΑΝΕΝΕΡΓΗ

25 Ιουλ 2023 20:30

Σύμφωνα με την Α.Π. 226165/30/6/2023 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Εμμανουήλ Σκαντζού, σχετικά με την «Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές», στα περιαστικά αλσύλλια της Δ.Κ. Τρίπολης (Αγίου Γεωργίου, Αγίων Θεοδώρων, Αγίου Ιωάννη, Μάη Θανασάκου) δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή επισκεπτών τις μέρες και ώρες που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, με δείκτη επικινδυνότητας 3,4 και 5.

Με βάση τα ανωτέρω, ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, θα προσαρμόζονται στις ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας και θα ακολουθούν ισχύουσες απαγορεύσεις.

Η Πολιτική προστασία ανακοίνωσε πως για την Τρίτη 25/7/23 η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς).

Ως εκ τούτου, η παιδική θεατρική παράσταση «Η Μάγια η μέλισσα» δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Μάγια η μέλισσα λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να τη ζήσει έξω από την κυψέλη.

Προσπαθεί να πείσει τον κολλητό της φίλο Βίλλυ να την ακολουθήσει όταν….σπάει κατά λάθος την κυψέλη.
Θα προλάβουν να την φτιάξουν προτού γυρίσουν οι υπόλοιπες μέλισσες?
Ο σοφός Φλιπ η ακρίδα θα τους βρει τη λύση…. και η περιπέτεια ξεκινά για την Μάγια και τους αγαπημένους της φίλους, τον Βίλλυ, τον Φλιπ, τον Μπεν το σκαθάρι και την όμορφη πεταλούδα Βεατρίκη.
Ποιος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια της Μάγια και των αγαπημένων της φίλων? Μα φυσικά η Θέκλα, η μοχθηρή αράχνη. Θα τα καταφέρει άραγε η Μάγια να ζήσει ελεύθερη?
Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.
Μια διαδραστική παράσταση, που μέσα από εκπλήξεις και απρόοπτα θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της Μάγια της Μέλισσας.
Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ένα μαγευτικό show με εντυπωσιακά σκηνικά και κουστούμια, ξυλοπόδαρους και εναέριους ακροβάτες επί σκηνής .
Μια θεατρική παράσταση που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο. Μην τη χάσετε.