Κυριακή 17 Μαρτίου: Tripoli in Colour με Ηλία Βρεττό

25/02/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 17 Μαρτίου: Tripoli in Colour με Ηλία Βρεττό

Την Κυριακή 17 Μαρτίου η Τρίπολη μπαίνει στον τουριστικό χάρτη των Αποκρεών και μετατρέπεται σε πόλο έλξης, όχι μόνο για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, αλλά και των εκδρομέων που αναζητούν έναν προορισμό για το εορταστικό τριήμερο.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρίπολης και το Colourday Festival ενώνουν δυνάμεις φέρνοντας στην Αρκαδική πρωτεύουσα το “Tripoli in Colour” με κεντρικό act τον αγαπημένο Ηλία Βρεττό. Η πολύχρωμη γιορτή, που αναμένεται να γίνει θεσμός, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων, αφού το μέγεθος και η δημοφιλία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα, τo σαρωτικό, καρναβαλικό event συγκέντρωσε το 2023 περισσότερα από 6.000 άτομα στην πλατεία Άρεως.

Φέτος, το “Tripoli in Colour” επιστρέφει μεγαλύτερο και ακόμα πιο εντυπωσιακό και γίνεται μία ολοήμερη εμπειρία διασκέδασης γεμάτη μουσική, χορό, χρώμα και ενέργεια. Στόχος είναι να απολαύσουμε ένα ακόμη φαντασμαγορικό event που θα πλημμυρίσει την πόλη με τα μοναδικά vibes του Colourday Festival, του μεγαλύτερου και πιο χρωματιστού ελληνικού φεστιβάλ.

Η ημέρα ξεκινά με την καρναβαλική παρέλαση, η οποία στις 3μ.μ. θα καταλήξει στην πλατεία Άρεως για να ενωθεί με το συγκεντρωμένο πλήθος. Στην συνέχεια, όλοι μαζί, «οπλισμένοι» με ξέφρενο αποκριάτικο κέφι και με τις τσέπες γεμάτες σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο θα ξεφαντώνουμε σε ρυθμούς Que te la pongo!

Το τέμπο θα δίνουν τα άκρως ανεβαστικά-χορευτικά dj sets, αλλά και ο Ηλίας Βρεττός με full live band! Highlight της ημέρας, φυσικά, οι οργανωμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος, οι οποίες θα συντονιστούν από τον δημοφιλή παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα τυλίξουν τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγευτικό πολύχρωμο σύννεφο.

Κάνε κι εσύ join στην μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της πόλης για:

• Ατέλειωτο παιχνίδι με χρώμα

• Εντυπωσιακά, συναυλιακά special effects με confetti, κορδέλες, σπίθες κ.α.

• Και αμέτρητες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με την παρέα σου.