Κώστας Τζιούμης: «Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα, στηρίζουμε την εμπορική αγορά της Τρίπολης»

30/08/2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κώστας Τζιούμης: «Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα, στηρίζουμε την εμπορική αγορά της Τρίπολης»

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και σημαντική επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/8/2023) η διήμερη γιορτή εμπορίου στην Τρίπολη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Δημήτρη Σχοινά, στην κατάμεστη πλατεία Πετρινού, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Ένα διήμερο εορτής εμπορίου και διασκέδασης ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους άλλους θεσμικούς φορείς διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το διήμερο λευκής νύχτας. Ένα στοίχημα που ξεκίνησε πέρυσι κι συνεχίζεται φέτος με μεγαλύτερη επιτυχία.

Μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της πόλης και η επαφή με τους εμπόρους ήταν αρκετά για να μου μεταφέρουν ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την προσέλευση.

Αυτό το διήμερο ολοκληρώνεται με μια μεγάλη συναυλία με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά. Διαπιστώνουμε ότι έχουν έρθει πολλοί επισκέπτες. Και αυτό είναι το στοίχημα: να προσελκύσουμε επισκέπτες που θα συνδυάσουν ψώνια και διασκέδαση. Αυτός ο στόχος επετεύχθη».