Κώστας Τζιούμης: «Δουλεύουμε σκληρά για να οδηγήσουμε τον τόπο μας, στην πρόοδο και την ανάπτυξη»

31/12/2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κώστας Τζιούμης: «Δουλεύουμε σκληρά για να οδηγήσουμε τον τόπο μας, στην πρόοδο και την ανάπτυξη»

Τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Ειδικότερα, τόνισε: «Αποχαιρετούμε σήμερα το 2023, μια χρονιά που είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά και μία χρονιά που έγιναν στον δήμο μας αρκετά πράγματα. Αναμένουμε το 2024 με αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίζοντας ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά, μια χρονιά ειρηνική, αλλά και με μία χρονιά με πρόοδο και ανάπτυξη για τον δήμο μας.
Εμείς ξεκινάμε από αύριο τη νέα μας θητεία, δεσμευόμενοι ότι θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε και την καθημερινότητα να βελτιώσουμε και τον τόπο μας να τον οδηγήσουμε, στην προκοπή, την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη.
Η πόλη μας έχει πλημμυρίσει από κόσμο, τα εύσημα είναι πολλά για το στολισμό και τις εκδηλώσεις.
Χτίζουμε σιγά σιγά αυτό που έχουμε πει, να γίνει η Τρίπολη προορισμός για τα Χριστούγεννα. Η πόλη είναι πλημμυρισμένη από κόσμο σε καθημερινή βάση. Έχει διαφημιστεί η πόλη μας από τα ΜΜΕ και τα social media σε όλη την Ελλάδα.
Η περιοχή μας είναι εξαιρετικά όμορφη, έχει φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό, εξαιρετικά προϊόντα και αδικείται να μην είναι στον τουριστικό χάρτη.
Αν συνεχιστεί η ίδια προσπάθεια, από τον Δήμο, τους θεσμικούς φορείς τους πολίτες, τους επιχειρηματίες, η περιοχή μας μπορεί να γίνει προορισμός. Όσοι έρχονται, μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, ψηφιακή ηρεμία, για τον καθένα και την καθεμία και τα όνειρα, οι ελπίδες και οι στόχοι να γίνουν πραγματικότητα για τον κάθε άνθρωπο.»