Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (16/10/2023)

12/10/2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (16/10/2023)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 16η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφενείο – σνακ μπαρ – ουζερί – μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο - ζυθοπωλείο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Μαρνέρη Χριστίνα του Αποστόλου, που βρίσκεται επί της οδού Ρήγα Φεραίου 71 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Αναψυχής και Προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Φράγκος Γεώργιος και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ισαάκ Σολωμού και Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφενείο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου, που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη αρ. 4 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφετέρια – αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Λυρίδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 15 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ